Društvo

Održana besplatna edukacija samoobrane za žene

08-11-2023 • 07:41
Rva
Edukacija se provodi u razdoblju od 5. do 23. studenoga. Zainteresirane žene se mogu odazvati na edukacije utorkom, četvrtkom i nedjeljom u vremenu od 17,30 do 19 sati.

Povodom Međunarodnog dana borbe protiv nasilja nad ženama Policijska uprava požeško-slavonska u suradnji s partnerima Gradom Požega, Karate-do klubom Požega, Udrugom za sport i rekreaciju „Tvornica sporta“, Fitness klubom Marijane Devčić, Hrvatskim zavodom za socijalni rad – Područni ured Požega, Obiteljskim centrom Područna služba Požeško-slavonska i Županijskim timom za sprečavanje i borbu protiv nasilja nad ženama i nasilja u obitelji Požeško-slavonske županije provodi edukaciju iz vještina samoobrane za žene što je jedna od komponenti preventivnog projekta „Lily“, kojeg policija s partnerima provodi od 2019. godine.

Besplatnu edukaciju iz samoobrane vodi Zdenko Oroz iz Karate-do kluba Požega uz asistenciju policijskih službenika interventne jedinice policije Požega. Edukacija se provodi u sportskoj dvorani PU požeško-slavonske u Ulici Josipa Runjanina u Požegi u razdoblju od 5. do 23. studenoga, utorkom, četvrtkom i nedjeljom u vremenu od 17,30 do 19 sati.

Izvor: PU požeško-slavonska