Društvo

Nitko ne smije biti sam: “Kroz zajedničko druženje vam želimo vratiti dio ljubavi koju nesebično dajete”

05-12-2023 • 18:32
Rva
Grad Požega u prigodi božićnih i novogodišnjih blagdana organizira susret "Nitko ne smije biti sam" kao zahvalu za ono što su stariji sugrađani činili za ovaj grad tijekom cijelog svog života.

Grad Požega i ove je godine organizirao tradicionalni susret „Nitko ne smije biti sam”, u Svečanoj dvorani “Gloria” u Požegi. Ovi susreti organiziraju se za sve koji su ostali bez bračnog partnera, a imaju preko 70 godina života. Tako se večeras družilo tristotinjak Požežanki i Požežana uz svečanu večeru i Tamburaški sastav Paori. Sve njih pozdravili su zamjenik županice Ferdinand Troha, zamjenik gradonačelnika dr.sc. Borislav Miličević, koji su im zaželjeli blagdane provedene uz obitelj i najmilije. Pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti Grada Požege Maja Petrović istaknula je kako Grad Požega ovaj tradicionalan susret organizira kao zahvalu za ono što su stariji sugrađani činili za ovaj grad tijekom cijelog svog života.

“U radosti koje sa sobom nose blagdani koji su pred nama, sjetili smo se i vas, drage sugrađanke i sugrađani, koji ste nažalost ostali bez svojih bračnih partnera. Grad Požega u prigodi božićnih i novogodišnjih blagdana organizira susret “Nitko ne smije biti sam”, tradicionalno druženje kao zahvalu za sve što ste činili cijeloga života za nas malo mlađe. Želimo da znate da vas nismo zaboravili, kroz zajedničko druženje vam želimo vratiti dio ljubavi koju nesebično dajete mlađim generacijama. Hvala što ste naš grad činili boljim kroz svoja djela, ali i kroz svoju djecu i unuke.” – rekla je pročelnica Petrović.