Sport

Mladi natjecatelji STK Požega dominirali na kvalifikacijama za PH

19-12-2023 • 20:23
Rva
Proteklog vikenda u Slavonskom Brodu i Požegi održani su kvalifikacijski turniri za Prvenstvo Hrvatske i Pojedinačno prvenstvo regije

Proteklog vikenda u Slavonskom Brodu i Požegi održani su kvalifikacijski turniri za Prvenstvo Hrvatske i Pojedinačno prvenstvo regije u stolnom tenisu. U Slavonskom Brodu nastupili su mlađi kadeti i mlađe kadetkinje, a u ekipnom dijelu natjecanja Stolnoteniski klub Požega uvjerljivo je zauzeo prvo mjesto u sastavu Tom Pirc,  Ivano Špehar i Niko Škoko Zdelar. Lucija Novak osvojila je prvo mjesto i zlatnu medalju  u kategoriji Mlađih kadetkinja, dok je u kategoriji Mlađih kadeta Ivano Špehar osvojio zlato, a za njim slijede Tom Pirc srebro i Lukas Trupina bronca. Noa Mandić, Niko Škoko Zdelar i Ivan Soukup zabilježili svoje prve pobjede na turniru. Treba napomeniti da je ovo Noi, Lukasu i Ivanu prvi turnir , a Luciji prvo osvojeno zlato.

U Požegi su nastupili najmlađi kadeti. U ekipnom dijelu natjecanja prvo mjesto i zlato za Požegu osvojili su: Tom Pirc, Ivano Špehar, Niko Škoko Zdelar i Matija Veić. Također, kao i prethodnog dana u Slavonskom Brodu, u finalu su igrala dva najbolja igrača STK Požega, gdje je ovog puta bio bolji Tom Pirc osvojivši zlato, Ivano Špehar srebro, a Niko i Matija su zauzeli sedmo i osmo mjesto. Iz kluba su čestitali natjecateljima, trenerima Nikolini, Zlatku i Bruni, roditeljima na pomoći, te sucima, a i navijačima na potpori.