Scena

Miroslav Škoro zagrijat će atmosferu u Nininoj čarobnoj Shhhumi ove subote

13-12-2023 • 12:22
Rva
Povedi svoju ekipu i dođite na slavonsko veselje!

Najuspješniji kantautor tamburaške i pop glazbe Miroslav Škoro zagrijat će atmosferu u Nininoj čarobnoj Shhhumi ove subote, 16. prosinca, i to legendarnim pjesmama – Ne dirajte mi ravnicu, Šumi šumi javore, Mata, Ne vjeruje srce pameti, Majko jedina, Sokak bez imena, Oj oraje, Otvor ženo kapiju Garavušo garava, kao i njegovi hitovi koje je izveo na ovogodišnjem, ali i prošlogodišnjem festivalu Zlatne žice Slavonije u Požegi, Volim Život i Daj još jednu.

Ulaznice za koncert po cijeni od 10,00 EUR potražite u sustavu Eventim.hr, osobno na svim prodajnim mjestima Eventima, te u Caffe baru Cool u Požegi i restoranu Shhhuma u Velikoj. Na dan koncerta ulaznice se mogu kupiti na ulazu u Nininu čarobnu Shhhumu od 17 sati po cijeni od 15,00 EUR. Djeca do 10 godina ne plaćaju ulaz na koncert.

U Nininoj čarobnoj Shhhumi ovog adventa uživat ćemo uz velika glazbena imena. Svakako pogledajte atmosferu s koncerta Danijele Martinović prilikom otvorenja Adventa, ali i koncerta Halida Bešlića. Sve ulaznice za koncerte možete pronaći na sustavu Eventim.hr, a čarobni ambijent se nastavlja i na dočeku Nove u podne sa Giulianom.

Advent će blagdansku atmosferu pružati sve do 6. siječnja, a svaka je nedjelja rezervirana za Family Sunday gdje će najmlađi moći uživati u mini-discu i zabavi sa vrsnim animatorima i maskotama. Tijekom svakog dana Djed Božićnjak dočekivat će posjetitelje, a poseban trenutak najavljuje se za Badnjak, 24. prosinca kada Djedica dolazi sa kočijom punom darova za naše najmlađe.

Foto: RVA/arhiva