Društvo

Mama Mia osvojila zlatnu medalju na Wolt Awards od strane korisnika aplikacije

03-02-2023 • 07:12
Rva
Pizzeria Mama Mia osvojila zlatnu medalju na Wolt Awards od strane korisnika aplikacije

Vodeća digitalna aplikacija za dostavu u Hrvatskoj “Wolt” je početkom ove godine ponovo provela svoje tradicionalno ocjenjivanje najboljih restorana u Hrvatskoj – Wolt Awards 2022. U izboru su se našli svi restorani koji su dostupni u „Wolt“ aplikaciji duže od šest mjeseci. Ocjenjivanje je bilo nešto drugačije od dosadašnjeg jer restorani nisu prethodno bili grupirani po kategorijama, već su korisnici sami mogli odabrati tri omiljena restorana iz svojeg grada te im shodno tome dodijeliti zlatne, srebrne ili brončane medalje. 

Tako je u kategoriji restorana zlatnu medalju za područje grada Požege osvojila Pizzeria Mama Mia. 

Korisnici digitalne aplikacija za dostavu „Wolt“ iz Zlatne doline odlučili su svoj glas dati Pizzeriji Mama Mia iz Požege. Aplikacija samo u Hrvatskoj ima preko 800 tisuća preuzimanja, a trenutno je dostupna u 27 gradova. Iz Wolta kažu, do kraja godine planiraju prošenje na nove gradove, ali i uvođenje novih usluga kako bi cjelokupno korisničko iskustvo učinili još boljim. 

Pizzeria Mama Mia je u svoj meni uvela Napoletana pizze, a prošle godine su dodatno proširili svoj prostor kako bi dobra ponuda bila još dostupnija. No, većina zadovoljnih kupaca iz Požeško-slavonske županije koristi i aplikaciju Wolt, što je rezultiralo pozitivnim ocjenama i zlatnom medaljom.