Društvo

Mališani su vrijedni, a „Grozdićev vrt“ poprima svoj završni izgled

25-08-2023 • 07:13
Rva
Zahvaljujući svakodnevnoj brizi i zalijevanju, mališani već nekoliko tjedana uživaju u plodovima iz svojega vrta, a blitvu i zelenu salatu kušali su već nekoliko puta,

Iako je tijekom ljetnih mjeseci u Dječjem vrtiću Grozdić zbog godišnjih odmora nešto manji broj djece i djelatnica u odnosu na ostatak pedagoške godine, radovi u Grozdićevom vrtu odvijali su se bez većih poteškoća pa se ponosno može reći kako vrt malo po malo poprima svoj završni izgled.

Zahvaljujući svakodnevnoj brizi i zalijevanju, mališani već nekoliko tjedana uživaju u plodovima iz svojega vrta. Blitvu i zelenu salatu kušali su već nekoliko puta, a prošlog su tjedna odradili i branje metvice.

Osim „slatkih“ poslova ubiranja plodova svog marljivog rada, mališani su s odgojiteljicama odradili i nešto „zahtjevniji“ posao plijevljenja vrta, ali ni to im nije predstavljalo preveliki problem.

Ovih dana u Grozdićev vrt postavljene su i dvije vrtne garniture za djecu, kao i kante za odvajanje otpada. Preostaje još samo tek nekoliko završnih radova, a kako se projekt službeno bliži svome kraju, sljedećeg će tjedna u vrtiću simbolično obilježiti otvorenje vrta.

kutjevacki.hr.