Društvo

Ljetna sezona kupanja na Gradskim bazenima Požega počinje ove subote!

29-05-2023 • 07:27
Rva
Ljetna sezona kupanja na Gradskim bazenima Požega počinje ove subote!

Gradski bazeni Požega počet će s radom u subotu, 03.06.2023. godine u 8,00 sati. Cijenu dnevnih i godišnjih ulaznica odredit će novi Izvršni odbor Požeškog športskog saveza na svom 1. sastanku. Tijekom prošlog tjedna počelo je i punjenje olimpijskog bazena, a prošle godine bazeni su počeli s radom 03. lipnja.

Djelatnici Požeškog športskog saveza su kroz protekla dva mjeseca uređivali i pripremali Gradske bazene za novu sezonu kupanja. Osim radova na uređenju okoliša ispuštena je voda iz bazena te je potpuno očišćena školjka bazena. Iako su novi bazeni napravljeni 2016. godine morali su se kao i prošle godine obaviti i brojni nužni popravci u strojarnici te sanitarnim prostorijama.

Gašenjem Javne ustanove “Sportski objekti Požega” od 2022. godine upravljanje Gradskim bazenima ponovno je preuzeo Požeški športski savez. Tradicionalna Škola plivanja Grada Požege i Požeškog športskog saveza bit će organizirana tijekom srpnja. Sve potrebne odluke oko organizacije bit će također donesene na sastanku Izvršnog odbora PŠS-a u petak, 26. svibnja. 

Izvor: Požeški sportski savez