Scena

Koncert Vojka V ove subote na Adventu u Požegi!

12-12-2023 • 09:09
Rva
Vojko V osvojio je publiku Požeštine svojim nastupom u Kolibi21, a sada dolazi u Požegu

Advent u Požegi na lokaciji Parka pod gradom i prostora bivšeg atletskog stadiona zasigurno je poprimio simpatiju sugrađana koji rado dođu uživati uz blagdanski ambijent, klizalište i fine delicije koje se mogu pronaći na adventskim kućicama. Nekoliko je koncerata u kojima će Požežani i njihovi gosti moći uživati tijekom Adventa, a prvi na redu održava se 16. prosinca kada nastupa Vojko V.

Vojko V osvojio je publiku Požeštine svojim nastupom u Kolibi21, a sada dolazi u Požegu

Ulaz je naravno besplatan, a koncert će se održati na prostoru bivšeg atletskog stadiona gdje je i pozornica. U Parku iznad se nalaze adventske kućice s bogatom blagdanskom gastronomskom ponudom, a cijeli Advent pruža dobru zabavu za sve generacije. Koncert će započeti u 20 sati, a možemo se samo nadati dobrom vremenu za uživanje na otvorenom uz hitove Vojka V.

Osim koncerta koji se održava u subotu, potrebno je najaviti kako će prethodnog dana, odnosno u petak, 15. prosinca biti održano događanje „Bor dobrih želja“

Ovogodišnji događaj je poseban jer će se učenici osnovnih škola okupiti kako bi zajedno stvarali čaroliju blagdanskog duha. Mališani će ukrašavati borove svojim maštovitim i iskrenim dobrim željama. Ovom prilikom, Park će postati mjesto gdje svaki bor nosi priču o ljubavi, radosti i zajedništvu.

„Pridružit će nam se i sam Djed Božićnjak koji će svojom prisutnošću učiniti ovo događanje još posebnijim. Djeca će imati priliku iznijeti mu svoje želje, a Djed Božićnjak će svakom mališanu donijeti maleni poklon kao simbol radosti i darivanja.“ – poručili su iz Turističke zajednice Grada Požege, a Bor dobrih želja održat će se s početkom u 12 sati.