Sport

KBK Borac kući donio dva zlata i srebro!

13-03-2023 • 08:36
Rva
Boje grada Požege branili su Glieb Starovoitov, Ivano Đevlan i Ivona Novak, uz pratnju trenera Mateja i Josipa.

Proteklog vikenda tim starijih kadeta Kickboxing kluba „Borac“ Požega nastupio je na Moslavac Open 2023. međunarodnom kupu gdje su uvrstiti svoje snage sa preko 300 prijavljenih boraca iz tri države. Boje grada Požege branili su Glieb Starovoitov, Ivano Đevlan i Ivona Novak, uz pratnju trenera Mateja i Josipa.

„Prvi je nastupio Glieb koji ostvaruje pobjedu u polufinalu, a zatim i u finalu jednoglasnim odlukama sudaca. Vrlo odmjerenim kretanjem i taktiziranjem nadmudruje oba suparnika te osvaja zlato bez problema. Drugi nastupa Ivano, koji prvo kolo prolazi automatizmom, zatim u polufinalu i finalu pobjeđuje favorite u toj kategoriji, te tako i on ostvaruje 2 pobjede i osvaja zlato. Ivano je ovom prilikom u finalu pobijedio dečka koji je 21. na Svjetskoj kickboxing (WAKO) ljestvici! Treća je nastupila Ivona, koju u finalu zaustavlja iskusnija cura s kojom je već imala posla, međutim borba je bila žestoka. Ivona donosi srebro u Požegu.“ – poručili su.

Ukupno 4 pobjede i 1 poraz na turniru pokazuju da imamo respektabilan natjecateljski tim, ali i da specifični treninzi služe krajnjoj svrsi. Puno truda se ulaže u natjecateljski tim i ovaj turnir je zadnji pripremni za nadolazeći Svjetski i Europski kup gdje će nastupiti naši kadeti! Treneri ovom prilikom žele posebno pohvaliti Gleba i Ivana koji su u vrlo kratkom periodu došli do mnogih pobjeda i odličja, a u prosjeku i pojedinačno su u pozitivnom rezultatskom omjeru, što je vrlo rijetko i vrijedno divljenja. Nastavljamo istim tempom, novi članovi su dobrodošli!“ – dodaju iz KBK Borac.