Sport

Kaptolačka djeca dobit će teren za tenis, ali i odbojku, badminton i graničar

25-08-2023 • 11:19
Rva
U tijeku je prikupljanje ponuda za izvođača radova

Požeško-slavonska županija pokrenula je otvoreni postupak javne nabave za izgradnju i opremanje sportskog terena u Kaptolu. Predmet projekta je izgradnja sportskog terena za tenis na prostoru namijenjenom odgoju i obrazovanju u Kaptolu, u Sportskom parku pored škole.

Na čestici se već nalaze postojeća asfaltna sportska igrališta, rukometno, košarkaško i odbojkaško, te dječje igralište u zelenilu. Čestica je u vlasništvu Osnovne škole Vilima Korajca Kaptol, te se njeni sportski tereni koriste u sklopu nastave tjelesne i zdravstvene kulture.

Planirano je postavljanje novog otvorenog sportskog terena za tenis, koji je dimenzioniran i opremljen i za badminton, graničar i odbojku u jugoistočnom dijelu predmetne čestice čime će se postojeća sportska ponuda sadržajno dodatno obogatiti. Dimenzije planiranog tenis terena su 18.70m x 37.00m, površine 691,9 m2. Tenis teren će se ograditi ogradom visine cca 3.8 metara i bit će osvjetljen LED reflektorima.

Procijenjena vrijednost nabave je 129.656,77 eura bez PDV-a. Ponude se dostavljaju najkasnije do 11. rujna do 10 sati, nakon čega slijedi javno otvaranje ponuda. Rok za donošenje odluke je o odabiru ili poništenju je 60 dana, a radovi bi trebali biti gotovi u roku od 100 dana od uvođenja u posao.