Sport

Kaptol kup – Ovog vikenda održava se 9. izdanje dječjeg nogometnog turnira

28-06-2023 • 08:13
Rva
Očekuje se da će tijekom dvodnevnog turnira kaptolačkim terenom prodefilirati oko 700 djece.

Već tradicionalno u Kaptolu nas čeka sjajan turnir za mlađe kategorije. Kaptol kup izrastao je u ponajbolji turnir u Zlatnoj dolini, a tomu svjedoči i sve veći broj prijavljenih ekipa.

Ovog vikenda u Kaptolu se održava 9. izdanje dječjeg nogometnog turnira.

“Uz trud, volju i rad uprave i trenera, možemo reći da ovaj turnir svake godine držimo na jednoj visokoj organizacijskoj razini. Tako ćemo ove godine po svemu sudeći imati do sada najjači i najmasovniji turnir do sada. Na turnir je prijavljeno 69 ekipa iz Požeško–slavonske, Brodsko–posavske, Osječko–baranjske, Virovitičko–podravske i Vukovarsko–srijemske županije, te nekoliko ekipa iz susjedne BiH. Očekuje se da će tijekom dvodnevnog turnira kaptolačkim terenom prodefilirati oko 700 djece. Potezi budućih nogometnih zvijezda, stvaranje novih i učvršćivanje starih prijateljstava, dječji osmijesi, možda i pokoja suza zbog poraza, sve nas to čeka za vikend u Kaptolu.” – poručili su organizatori iz Nogometnog kluba Kaptol.

U subotu će na teren početnici rođeni 2012. i mlađi te stariji pioniri 2008. i mlađi, a u nedjelju nas čekaju nastupi mlađih pionira, 2010. godište te onih najmlađih koji tek rade svoje prve nogometne korake, limačića 2014. godište i mlađi. Domaćin NK Kaptol se pobrinuo da niti roditeljima i navijačima ne bude dosadno, pa je na vama samo da se pojavite i podržite male nogometaše!

Izvor: Sportalo.hr