Sport

Judo klub Slavonac donio kući 14 medalja!

30-10-2023 • 07:19
Rva
Judo klub Slavonac donio kući 14 medalja!

Dana 28. listopada 2023. godine, Judo klub Slavonac sudjelovao je s dvanaest natjecatelja na Međunarodnom judo turniru „Memorijal Josip Potnek“ u Osijeku, a koji je okupio 418 natjecatelja iz 4 države – Mađarska, Srbija, Bosna i Hercegovina i Hrvatska.

Zlatne medalje osvojili su Ema Blagojević i Bruno Bluha, u starijem uzrastu. Srebrnim medaljama okitili su se Filip Šutić u starijem uzrastu, Ella Lukas, Ivano Bošnjak, Rafael Ćosić. Brončane medalje osvojili su Filip Matošić, Oliver Validžić, Lucija Validžić, Bruno Bluha, Filip Matošić, Nemanja Đukić u starijem uzrastu, Borna Pajestka i Marin Knaus.

„Ponosni smo na naše judaše koji su odradili odlične borbe i svi osvojili medalje. Rezultat je to dobro odrađenih treninga, upornosti kako judaša tako i trenera te besprijekorne podrške roditelja. Zahvaljujemo se još jednom roditeljima koji su došli u Osijek podržati kako svoju tako i ostalu djecu iz kluba. Sljedeći vikend nastupamo u Mostaru,  na jednom od najjačih turnira u Europi.“ – rekao je trener judo kluba Slavonac Robert Garc.