Scena

Jelena Rozga, Danijela Martinović, Miroslav Škoro, Halid Bešlić i ostale zvijezde stižu u Nininu čarobnu Shhhumu!

03-12-2023 • 10:28
Rva
Otvorenje Adventa u Nininoj čarobnoj Shhhumi bit će 6. prosinca od 17 sati uz puštanje lampiona želja, Svetog Nikolu i večernji koncert Danijele Martinović.

Treću godinu za redom Ninina čarobna Shhhuma u mjestu Velika, nedaleko Požege donosi čaroliju Božića uz najveće zvijezde glazbene scene. Na najveći Advent u Slavoniju stižu Jelena Rozga, Danijela Martinović, Miroslav Škoro, Cambi, Halid Bešlić, Saša Matić,  Lexington, Milica Pavlović i mnogi drugi. Čarobni ambijent se nastavlja i na dočeku Nove u podne sa Giulianom.

Otvorenje Adventa u Nininoj čarobnoj Shhhumi bit će 6. prosinca od 17 sati uz puštanje lampiona želja, Svetog Nikolu i večernji koncert Danijele Martinović. Za najmlađe je spreman dječji vrtuljak, božićni vlakić, klizalište, a posjetiteljima je ulaz besplatan.

Advent koji svoja vrata otvara 6. prosinca blagdansku atmosferu pružat će sve do 6. siječnja, a svaka je nedjelja rezervirana za Family Sunday gdje će najmlađi moći uživati u mini-discu i zabavi sa vrsnim animatorima i maskotama. Tijekom svakog dana Djed Božićnjak dočekivat će posjetitelje, a poseban trenutak najavljuje se za Badnjak, 24.12. kada Djedica dolazi sa kočijom punom darova za naše najmlađe.

Na Silvestrovo, u podne, uz koncert Giuliana i Diktatora, bit će pušteno u zrak više od 500 raznobojnih balona

Ninina čarobna Shhhuma okićena je sa preko 200.000 lampica, uz posebno ukrašene zone za fotografiranje i veliko božićno drvce na sredini olimpijskog bazena. Advent krasi i široka gastronomska ponuda, posjetitelji mogu kušati izvorne okuse i delicije Zlatne Slavonije i područja TZ Zlatnog Papuka, domaće proizvode lokalnih proizvođača kao što su  kobasice od crne svinje, sarmu u pecivu , vrhunska vina lokalnih vinara ili domaći gin. Preko 20 ugostiteljskih objekata sa širokom gastronomskom ponudom osiguravaju da svatko pronađe ono u čemu će najviše uživati, pri čemu se stavlja naglasak na blagdanske specijalitete napravljene po tradicionalnim receptima. Uz prekrasne adventske kućice s raznovrsnom autohtonom ponudom posjetitelji dio tradicije mogu ponijeti u svoje domove.

Punih mjesec dana zabave i dobrih emocija čeka vas u Nininoj čarobnoj Shhhumi!

To je oaza zajedništva i ljubavi, što je vidljivo u svakom detalju koji priča priču. Ovo je mjesto koje će ugrijati srca posjetitelja i pružiti im najljepše uspomene ovih blagdana osiguravajući raznovrstan sadržaj za cijelu obitelj, neovisno o godinama. A da je uistinu riječ o nečem posebnom potvrđuje činjenica da je drugu godinu za redom Ninina čarobna Shhhuma potvrdila status najčarobnijeg adventa. Posjetitelji koji sa svojim najmilijima žele doživjeti čaroliju adventa u Zlatnoj Slavoniji, mogu posjetiti Nininu čarobnu Shhhumu sve do 6. siječnja 2024.