Kultura

Humanitarnim koncertom Udruge “Latica” prikupljeno 1.725,00 eura

28-11-2023 • 07:40
Rva
Ovaj iznos bit će namijenjen nabavci ortopedskog pomagala u prijevozu za članicu Udruge Kristijanu, poručili su iz Udruge Latica.

Udruga “Latica” održala je humanitarni koncert “Šolta srcen za Pakrac i Lipik”, te su zahvalili svim građanima koji su pokazali iznimnu solidarnost financijskim donacijama na račun Udruge, kupnjom ulaznica te svojim prisustvom na koncertu. Udruga “Latica” posvećena je pružanju podrške i pomoći osobama s različitim potrebama u Pakracu i Lipiku. Njihove humanitarne akcije, poput koncerta “Šolta srcen za Pakrac i Lipik”, demonstriraju posvećenost unaprjeđenju života zajednice i pružanju podrške onima kojima je to najpotrebnije.

“Impresivnih 1.725,00 eura prikupljeno je koncertom i ukupnim uplatama, a ovaj iznos bit će namijenjen nabavci ortopedskog pomagala u prijevozu za članicu Udruge Kristijanu. Ova donacija igra ključnu ulogu u daljnjem radu Udruge “Latica” i pruža važnu podršku korisnicima udruge. U ime korisnika, koji su također bili prisutni, izražavamo iskrenu zahvalnost građanima velikog srca. Njihova velikodušnost i podrška potvrđuju kako zajednica uvijek misli na one kojima je pomoć najpotrebnija, naglašavajući važnost i ulogu udruge u lokalnoj zajednici.” – poručili su iz Udruge.

Predsjednica Udruge “Latica” Radmila Relić Zerdin, zajedno sa svim zaposlenicima, upućuje veliko HVALA svima koji su sudjelovali u ovoj hvalevrijednoj akciji. Podrška odražava snagu zajedništva i važnost humanitarnog rada, potičući Udrugu da i dalje nastavi sa svojim misijama unaprjeđenja kvalitete života u lokalnoj zajednici, piše Compas.com.hr.

Foto: Udruga Latica FB