Društvo

Hrvatska Lutrija dodijelila financijska sredstva Domu za starije i nemoćne osobe Velika

08-12-2023 • 14:55
Rva
Hrvatska Lutrija posjetila je Dom za starije i nemoćne osobe Velika, povodom 50. obljetnice djelovanja Hrvatske Lutrije.

Hrvatska Lutrija posjetila je Dom za starije i nemoćne osobe Velika, povodom 50. obljetnice djelovanja Hrvatske Lutrije. Tom prigodom organizirana je Bingo Tombola i Sretno kolo za korisnike doma uz prigodne nagrade. Direktor Regije istok Zoran Mlinarević uručio je ček u vrijednosti od 5.000,00 EUR ravnateljici Doma za starije i nemoćne osobe Velika Mirjani Novak. Ravnateljica Novak zahvalila je Hrvatskoj Lutriji na inicijativi i dodjeli sredstava. Zamjenik županice Požeško-slavonske županije Ferdinand Troha također je posjetio Dom te pohvalio vrijednu inicijativu Hrvatske Lutrije.

„Posjetili smo niz domova za starije u ovo predblagdansko vrijeme. Želja nam je donijeti dodir sreće našim starijim sugrađanima i ovdje u Veliku. Vrijeme je darivanja, a ono najbolje što možemo darivati je naša pažnja i briga za druge“ rekao je Mlinarević iz Hrvatske Lutrije.

Sretna dobitnica, gospođa Ana osvojila je glavnu nagradu u Bingo Tomboli: „Ovo mi je uljepšalo dan! Divno je što su nas posjetili, osvojila sam nagradu, i stvarno sam uživala u ovom lijepom događaju“ izjavila je gospođa Ana. Za kraj druženja, korisnici su spremili prigodnu recitaciju i igrokaz.

Podsjetimo, Hrvatska Lutrija obilježava 50. obljetnicu svoga rada brojnim društveno odgovornim aktivnostima, a posjeti domovima za starije i nemoćne su jedna od njih. Tako će Hrvatska Lutrija u svakoj županiji i Gradu Zagrebu posjetiti dom u vlasništvu jedinice regionalne samouprave, dodijeliti financijska sredstva, te veselim druženjem uz izvlačenje Bingo Tombole i prigodne nagrade razveseliti korisnike domova.