Sport

Havrdini lavovi iz Kaptola projurili ligom bez poraza!

18-05-2023 • 07:30
Rva
Pod vodstvom trenera Alena Havrde juniori NK Kaptola su osvojili županijsku ligu bez poraza!

Kaptol ima novu izvrsnu generaciju mladih nogometaša! Pod vodstvom trenera Alena Havrde juniori su osvojili županijsku ligu bez poraza, dakle, apsolutno zasluženo i dominantno! U ligi s deset klubova Kaptol je upisao 15 pobjeda i tri remija, rubrika porazi ostala je prazna, a ukupno su postigli čak 94 gola, od čega je Luka Andrijević zabio čak 29 te je drugi strijelac lige iza požeginog Luke Milosavljevića, dok je u crvenom dresu raspucan bio i Petar Iličić koji je zabio 22, prenosi Sportalo.hr.

Već u prošloj sezoni smo bili dobri, završili smo drugi iako smo imali samo jednog igrača izlazno godište, znali smo da ćemo i ove sezone biti dobri, ali nismo imali nikakve velike planove, igrali smo i radili od kola do kola, a priliku smo uočili kad smo u gostima pobijedili Slaviju i odvojili se na četiri boda prednosti. U nastavku smo znali da nam je ključna domaća utakmica protiv Pleterničana u kojoj smo remizirali i sačuvali prednost.”

“Liga nije nimalo laka, osim Slavije koja je odlična jako dobre ekipe imaju i Vidovci i Papuk i Požega koja doduše ima problem jer su im neki igrači u Pakracu u školi pa kada smo i njih preskočili trebalo je samo privesti sezonu kraju. Ponosan sam na sve dečke, njih 15-16 su iznijeli sezonu, a kad već inzistirate na imenima spomenut ću kapetana Miroslava Juranovića koji je naš najkonstantniji igrač te najboljeg strijelca Luka Andrijević, ali stvarno su svi dečki bili pravi, njih 5-6 je već i u kadru kod trenera Mile Pavelića i tamo skupljaju minutažu i iskustvo, siguran sam da svi oni vrijede i višeg ranga i da tamo mogu igrati.” – poručio je trener Kaptola Alen Havrda.

Doista, Kaptol ovog proljeća ima sezonu iz snova, juniori su se okitili naslovom prvaka, seniori nižu pobjedu za pobjedom u 1. ŽNL te im se otvara mogućnost da sljedeće sezone ponovno igraju MŽNL, za ovu generaciju bio bi to najbolji mogući potez, uz nekoliko iskusnih igrača u vrlo kvalitetnom natjecanju, a opet bez pretjeranog imperativa rezultata imali bi savršene uvjete za razvoj, posebice jer samo trojica iz ove šampionske generacije ne mogu više igrati za juniore pa bi zaista imali jak podražaj svakog vikenda! Čestitke treneru Alenu i njegovim lavovima na osvojenoj tituli!

sportalo.hr