Sport

[FOTO] Završena 1. Ljetna sportska škola u Vetovu

30-08-2023 • 08:41
Rva
Kroz devet tjedana, više od 130 dječaka i djevojčica prošlo je kroz Ljetnu školu i steklo nova sportska znanja i vještine, nadogradilo postojeće, ali i steklo brojna nova prijateljstva.

Nakon nešto više od dva mjeseca druženja, smijeha, zabave i uzbuđenja, došlo je vrijeme i za zatvaranje vrlo vrijednog volonterskog projekta Udruge La Bella Vita – 1. Ljetne sportske škole održane u Vetovu. Kroz devet tjedana, više od 130 dječaka i djevojčica prošlo je kroz Ljetnu školu i steklo nova sportska znanja i vještine, nadogradilo postojeće, ali i steklo brojna nova prijateljstva.

Mališani su se susreli s više od deset različitih sportova od kojih s mnogima i po prvi puta.

Zabavljali su se tako učeći nogomet, košarku, tenis, badminton, odbojku, hokej na travi, boćanje, streličarstvo, atletiku, graničar. Osim toga, učili su o važnosti kretanja i bavljenja sportom te važnosti provođenja vremena na svježem zraku. Za kraj su trenerice i trener uručili diplome svim polaznicima Ljetne sportske škole, a onim najredovitijima i prigodne poklone.

“Hvala svoj djeci i svim roditeljima te ostalima koji su bili dio ove priče i koji su nam s punim povjerenjem omogućili da ove duge ljetne praznike učinimo kraćima i zanimljivijima. Zahvaljujemo se i Gradu Kutjevu te osobno gradonačelniku Josipu Budimiru na iznimnoj podršci i potpori u ovom projektu koji je od velikog značaja za mališane kutjevačkog kraja, a pokazalo se i šire” – poručili su iz Udruge.

Kutjevački.hr