Scena

[FOTO] Tisuće posjetitelja u Velikoj na dočeku Nove godine u podne!

31-12-2023 • 13:35
Rva
Program kakvog se ne bi postidjele ni najveće arene glavnih gradova u regiji privukao je u prosincu nekoliko desetaka tisuća posjetitelja u Veliku

Titulu najboljeg adventa Ninina čarobna Shhhuma u Velikoj opravdala je i ove godine. Program kakvog se ne bi postidjele ni najveće arene glavnih gradova u regiji privukao je u prosincu nekoliko desetaka tisuća posjetitelja u ovo malo slavonsko mjesto. Iako će program potrajati i narednog tjedna, može se reći da je vrhunac iza nas. Vrijeme je ove godine definitivno išlo u prilog organizatorima, kao svojevrsna nagrada za trud i želju obitelji Šutalo da Slavoniju i Požešku dolinu stave na tron prosinačke zabave u Hrvatskoj, pa i šire.

Za kraj prosinca još jednom su se Velikom protezale nepregledne kolone vozila s registarskim oznakama od Osijeka do Dubrovnika. Sunčano Silvestrovo okupilo je brojne obitelji s najmlađima i prijatelje željne zabave na dočeku Nove godine u podne, a za odličnu atmosferu pobrinuo se Giuliano sa svojim bendom Diktatori.

Još jednom se pokazalo i da dobar projekt uz puno truda i kreativnosti može stvoriti veliki proizvod, i da za njega nisu uvijek potrebni milijuni poreznih obveznika. Tamo gdje bi ti EU milijuni dobrodošli, na dovršetak hotela obitelji Šutalo, nažalost, neće doći. Očito će trebati još vremena da se shvati što vrijedi i u što se isplati ulagati, bez obzira na birokratske forme.

Svima želimo sretnu 2024. godinu, a organizatorima adventa u Nininoj čarobnoj Shhhumi želimo da nas i dogodine razvesele još većim programom!