Društvo

[FOTO] Svečano središnje misno slavlje i pohvale Gospi uoči Male Gospe okupilo brojne vjernike

08-09-2023 • 08:40
Rva
Ovo svečano okupljanje predstavljalo je duboko duhovno iskustvo za sve prisutne vjernike te je simbolički obilježilo blagdan Male Gospe.

U svečanom događaju koji se održao ispred crkve Rođenja Blažene Djevice Marije, brojni vjernici okupili su se kako bi zajedno proslavili blagdan Male Gospe. Središnje misno slavlje predvodio je požeški biskup Antun Škvorčević, što je dodatno obogatilo duhovno iskustvo prisutnih, prenosi Kutjevački.hr.

Misno slavlje je bilo posebno emotivno i svečano, a vjernici su s dubokom vjerom sudjelovali u obredu. Biskup Škvorčević je u svojoj propovijedi podijelio inspirativne riječi vjere, ističući važnost Gospe u životima vjernika.

Nakon svete mise, održale su se pohvale Gospi, gdje su prisutni izrazili svoju zahvalnost i poštovanje prema Blaženoj Djevici Mariji. Atmosfera je bila ispunjena molitvom, pjesmom i duhovnim zajedništvom. Ovo svečano okupljanje predstavljalo je duboko duhovno iskustvo za sve prisutne vjernike te je simbolički obilježilo blagdan Male Gospe.