Politika

[FOTO] Položeni vijenci i odana počast povodom Dana državnosti

30-05-2023 • 09:54
Rva
U prigodi obilježavanja Dana državnosti, kraj spomen-obilježja hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata na Trgu 123. brigade u Požegi položeni su vijenci i odana je počast svim hrvatskim braniteljima.

U prigodi obilježavanja Dana državnosti, kraj spomen-obilježja hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata na Trgu 123. brigade u Požegi vijence su jutros položili predstavnici Koordinacije udruga proisteklih iz Domovinskog rata zajedno sa ostalim udrugama proisteklim iz Domovinskog rata, Požeško-slavonska županija na čelu sa županicom Antonijom Jozić, Grad Požega na čelu gradonačelnikom dr.sc. Željkom Glavićem. Zajednički vijenac položili su čelnici gradova i općina Požeško-slavonske županije.

Počast je odala Vojarna 123. brigade hrvatske vojske, dočasnička škola Damir Tomljanović Gavran, Bojna za obuku dobrovoljnih ročnika, Policijska uprava požeško – slavonska i Područna jedinica Ministarstva branitelja Požega. Vijenac su položili izaslanstvo Hrvatske demokratske zajednice Požeško-slavonske županije, izaslanstvo Socijaldemokratske partije Požeško-slavonske županije, izaslanstvo Domovinskog pokreta Požeško-slavonske županije i Udruga za sport i rekreaciju Josip Knežević. Molitvu je predvodio župnik in solidum župe sv. Terezije Avilske velečasni Josip Krpeljević.