Društvo

[FOTO] Podjela posnog doručka u Pleternici

23-12-2023 • 12:15
Rva
Tradicionalno na Badnjak svake godine bude organizirana podjela posnih obroka građanima, no kako je badnjak ove godine na Dan gospodnji, danas je održana podjela ispred Gradske kuće u Pleternici.

Tradicionalno na Badnjak svake godine bude organizirana podjela posnih obroka građanima, no kako je badnjak ove godine na Dan gospodnji, danas je održana podjela ispred Gradske kuće u Pleternici. Obrtnici Obrtničke komore Požeško-slavonske županije, Udruženja obrtnika Požega u suradnji s Požeško-slavonskom županijom i Gradom Pleternica organiziraju prigodnu akciju, a gradonačelnica Marija Šarić naglasila je kako su podijelili 300 porcija građanima. U podjeli posnih obroka se pridružila i požeško-slavonska županica Antonija Jozić.

„Već tradicionalno naša Obrtnička komora i naši obrtnici pripremaju doručak za naše sugrađane. Isto tako, Mladež Hrvatske demokratske zajednice dijeli medenu rakiju. S ovim pokušavamo obilježiti na što ljepši način i ovogodišnji blagdan Božića.“ – rekla je gradonačelnica Marija Šarić.