Društvo

[FOTO] Piknik za predškolce – Druženje i smijeh tijekom Dječjeg tjedna u Požegi

04-10-2023 • 11:00
Rva
Danas se na prostoru Sportsko rekreacijskog centra održava piknik za predškolce.

Dječji tjedan tradicionalna je godišnja akcija i aktivnost posvećena djeci. Svojim programskim sadržajima i akcijama Dječji tjedan svake godine obuhvaća sve više djece i odraslih u gradovima i općinama gdje djeluju osnovna Društva Naša djeca. U Požegi ove godine bogat program u organizaciji Društva „Naša djeca“ te u suradnji s osnovnim školama, dječjim vrtićima, Gradskim kazalištem Požega, Gradskom knjižnicom Požega te raznim društvenim i kulturnim udrugama.

Danas se na prostoru Sportsko rekreacijskog centra održava piknik za predškolce, a na koji su se odazvali Dječji vrtić Velika, Dječji vrtić Grozdić Kutjevo, Dječji vrtić Radost, Dječji vrtić Šareni svijet te Dječji vrtići Požega, Cvjetna livada i Vrtić Rudinska. Suorganizatori današnjeg piknika su Dječji vrtići Požega i Udruga Mali princ, a sve okupljene predškolce i njihove tete pozdravile su predsjednica Društva „Naša djeca“ Požega Sanja Mišić i ravnateljica požeškog Dječjeg vrtića Sanela Soldo Kovačević.

Mališanima su dodatne sadržaje pripremili učenici Osnovne škole Julija Kempfa, Osnovne škole Antuna Kanižlića, Osnovne škole Dobriša Cesarić, Osnovne škole Vladimir Nazor Trenkovo, a za slatke i slane zalogaje pobrinuli su se učenici Obrtničke škole Požega.