Scena

[FOTO] Odlična atmosfera u emisiji Zlatne žice uz TS Ambar

01-03-2023 • 10:45
Rva
Ekipa iz TS Ambar je osim suhomesnatih proizvoda i dobrog vina, donijela i odličnu energiju, što se svakako osjetilo tijekom cijele emisije. Gdje će se održati iduća emisija saznajte u članku.

Emisija Zlatne žice ima najdužu tradiciju od svih emisija u programu Radija Vallis Aurea. Kroz desetljeća je bila oaza tamburaške glazbe, bez obzira na glazbene trendove koji su vladali od devedesetih naovamo. U novu 2023. godinu smo s novim iskorakom, a to su mjesečna gostovanja tamburaških sastava uživo u radijskom programu, uz prijenos na Facebook stranici Radija Vallis Aurea. Prvi gosti bili su izvrsni TS Paori, dok su nam mjesec dana nakon njih u goste došli tamburaši TS Ambar iz Novske.

Prijenose uživo su do sada pogledale tisuće gledatelja, što nas raduje i motivira da nastavimo s projektom, a već idućeg mjeseca ćemo se gledati i slušati iz Muzeja bećarca u Pleternici.

Dok s nestrpljenjem čekamo emisiju Zlatne žice uživo iz Pleternice, pogledajte kako je to izgledalo sinoć iz našeg studija u Požegi. Ekipa iz TS Ambar je osim suhomesnatih proizvoda i dobrog vina, donijela i odličnu energiju, što se svakako osjetilo tijekom cijele emisije. Sumnjamo da niste pratili live stream na našoj Facebook stranici, ali ako ste slučajno propustili, pogledajte ga u nastavku. Vidimo se u Muzeju bećarca!