Društvo

[FOTO] Moto mrazovi darivali mališane u Pleternici

05-12-2023 • 11:25
Rva
U prigodi blagdana svetog Nikole i uoči obilježavanja Dana grada Pleternice, članovi pleterničkog Moto kluba Bulls i sveti Nikola darivali su djecu u Pleternici.

U prigodi blagdana svetog Nikole i uoči obilježavanja Dana grada Pleternice, članovi pleterničkog Moto kluba Bulls i sveti Nikola darivali su djecu u Pleternici. Već je postala tradicija da pleternički motoristi organiziraju ovu veselu manifestaciju uz podršku Grada Pleternice i gradonačelnice Marije Šarić. Prvi posjet bila ima je Osnovna škola Fra Kaje Adžića Pleternica, a potom su se uputili u područne škole gdje su nastavili s darivanjem djece.

„Ove godine smo, kao što je već tradicionalno, odlučili razveseliti naše mališane, djecu od prvog do četvrtog razreda osnovne škole i djecu po područnim školama te naše predškolce. Ukupno je oko 380 paketića koje smo uz pomoć našeg Moto kluba Bulls i njihovih prijatelja iz Požege danas došli podijeliti našim mališanima. Ono što njih naviše zapravo veseli nisu samo pokloni već druženje uz motore i ovaj jedan poseban doživljaj pred blagdan svetog Nikole.“ – rekla je gradonačelnica Grada Pleternice Marija Šarić koja se pridružila u podjeli poklon paketa.