Scena

[FOTO] Grgurevo kod obitelji Pandžić

12-03-2023 • 14:53
Rva
Od devedesetih godina prošlog stoljeća tradiciju najveće proslave Grgureva održava obitelj Vlaste i Thomasa Heinza Pandžića

Od devedesetih godina prošlog stoljeća tradiciju najveće proslave Grgureva održava obitelj Vlaste i Thomasa Heinza Pandžića. Nekada je taj dan bio obilježavan na Požeškoj gori, podno crkve sv. Vida, a otkako su ušli u turističku priču, najveće grgurevsko slavlje preselilo se na imanje Zlatni lug u Emovačkom Lugu. Veliki trud i gostoprimstvo nagradilo je i vrijeme, pa se nakon kiše danas ukazalo sunce.

Vlasta i Thomas, sa sinovima Mihaelom, Leom i Teom i njihovim obiteljima, dočekali su širokih ruku i ove godine mnoge prijatelje, poslovne partnere i goste. Na njihovom doprinosu proslavi Dana grada i Grgureva zahvalio je i gradonačelnik Požege dr.sc. Željko Glavić.

Gastronomske delicije i veliki izbor vrhunskih vina na raspolaganju su svima, a za dobru zabavu ove godine zadužene su Žute dunje uz stalnog gosta Stjepana Jeršeka Štefa. Nema sumnje da će i ove godine proslava potrajati do dugo u noć.