Sport

Fantastični Dinamo Rajsavac i HNK Graševina, lideri poraženi u desetom kolu 1. Županijske nogometne lige

23-10-2023 • 07:18
Rva
Nakon subotnjih iznenađenja, gledali smo nešto mirniju nedjelju u desetom kolu.

Subota je u 1. Županijskoj nogometnoj ligi Požeško-slavonskoj pripremila iznenađenja. Lideri prvenstva uvjerljivo su poraženi, a odlične utakmice odigrali su Dinamo Rajsavac i Graševina iz Vetova. Nakon subotnjih iznenađenja, gledali smo nešto mirniju nedjelju u desetom kolu. Svi „favoriti“ na papiru su opravdali taj status i uzeli tri boda na domaćem terenu, piše Sportalo.hr.

NK DINAMO RAJSAVAC – NK BSK BUK 3:0
BSK ove sezone ima puno problema, no ono što su Bučani prikazivali cijele sezone nije odavalo njihove slabosti zahvaljujući karakteru i htjenju cijele ekipe. Ovoga puta domaći Dinamo odigrao je vrlo pametnu i dobru utakmicu gdje je kaznio svaku grešku protivnika. Sve bitno dogodilo se u drugom dijelu, a strijelci za Dinamo bili su Parobek, Martinović i Pavlović, piše Sportalo.hr.

HNK DOBROVAC – HNK GRAŠEVINA 1:4
Dobrovac je na domaćem terenu ugostio posljednje plasiranu momčad prvenstva Graševinu. Naizgled lagan zadatak pretvorio se u Kužilekovu noćnu moru. Premda Dobrovac ima kvalitetu na svojoj strani, igrači to nisu u potpunosti pokazali na terenu. Graševina je hrabro ušla u susret i već na poluvremenu vodila sa dva gola prednosti. Do kraja susreta domaći su pokušali stići prednost, no međutim gosti iz Vetova su ostali pribrani i iskoristili stanje na terenu i na kraju odnijeli sva 3 boda. U gostujućim redovima najviše se istakao Mirko Soldo sa dva pogotka, piše Sportalo.hr.

NK KAPTOL – NK SLAVEN GRADAC 3:1
Kaptol je na domaćem terenu nakon poraza u prošlom kolu došao do zadovoljavajućeg rezultata pobijedivši Slaven. Premda su gosti poveli te je domaćin ostao sa igračem manje, na predah se otišlo sa neriješenim rezultatom. U nastavku Kaptol dolazi do pobjede preko Iličića i Pranjića, piše Sportalo.hr.

NK OMLADINAC ČAGLIN – NK KUZMICA 6:0
Omladinac je u svome dvorištu totalno deklasirao Kuzmicu koja ove sezone proživljava noćnu moru. Domaći su već na poluvremenu imali vodstvo od 2 pogotka, da bi ga na kraju utakmicu utrostručili te je utakmica završila teniskim rezultatom, piše Sportalo.hr.

NK GRANIČAR ZAGRAĐE – NK MLADOST PAVLOVCI 4:2
Graničar je na svome terenu opravdao ulogu favorita i porazio posljednje plasiranu Mladost. Već nakon dvadesetak minuta pitanje pobjednika bilo je riješeno, a do kraja susreta gosti su pokušali doći golovima do bodova, ali to ovoga puta nije bilo dovoljno, piše Sportalo.hr.

NK CROATIA MIHALJEVCI – NK HRVATSKI DRAGOVOLJAC (D) 4:1
Nakon poraza protiv BSK-a u prošlom kolu, Croatia je uspjela oprati gorak okus gubljenja bodova te su na Grabovcu pobijedili Hrvatski Dragovoljac. Jedan čovjek u redovima domaćih preuzeo je glavnu ulogu i sa 3 pogotka riješio pitanje pobjednika. Riječ je naravno o Krunoslavu Kahaneku koji igra odličnu sezonu, piše Sportalo.hr.

Foto: HNK Graševina Vetovo FB