Crna kronika

Dvojica se potukli u požeškom kafiću

17-12-2023 • 10:33
Rva
Dvojica se potukli u požeškom kafiću

Policijsko izvješće: Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje i utvrdili da su se dana 19. studenoga 2023. oko 3 sata u Požegi u Cehovskoj ulici u ugostiteljskom objektu, verbalno i tjelesno sukobili 38-godišnjak i 24-godišnjak koji je tom prilikom lakše ozlijeđen. Ispitivanjem alkoholiziranosti kod 24-godišnjaka je utvrđena prisutnost alkohola u organizmu. Protiv obojice slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Policijsko izvješće: U nedjelju 17. prosinca 2023. oko 0.55 sati u mjestu Kaptol u Veličkoj ulici, policijski službenici su prilikom nadzora prometa zaustavili teretni automobil, kojim je nakon što je ranije već isključen iz prometa zbog upravljanja pod utjecajem alkohola od 0,68 promila upravljao 83-godišnji vozač.

Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja vozač je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.