Društvo

DVD Vetovo: “Prva radionica prošla je uz druženje i igru naših najmlađih”

30-11-2023 • 08:38
Rva
Članovi Dobrovoljnog vatrogasnog društva Vetovo ove su godine odlučili organizirati radionice za djecu, kako bi u lijepom ugođaju proveli ove zimske dane.

Članovi Dobrovoljnog vatrogasnog društva Vetovo ove su godine odlučili organizirati radionice za djecu, kako bi u lijepom ugođaju proveli ove zimske dane. Radionice će se održati kroz 7 dana, a cilj je potaknuti druženja te kroz igre i prezentacije na zanimljiv način upoznati djecu s vatrogascima. Djecu tako žele potaknuti na razmišljanje da se pridruže dobrovoljnim vatrogasnim društvima.

Prva radionica je tako uključivala prezentaciju 10 godina aktivnog rada sa mladeži, igru obuci vatrogasca. Sljedeća radionica održava se 1. prosinca i prijave su moguće putem Facebook stranice DVD-a Vetovo. Dana 3. prosinca će djeca izrađivati čizmice za Svetog Nikolu. Dana 9. prosinca će učiti kroz igru, a 16. prosinca će ukrašavati vatrogasni dom. Dana 22. prosinca na programu je gledanje crtića, a 30. prosinca, kada je i posljednja radionica, mališani će igrati vatrogasne igre.

“Naša prva radionica prošla je uz druženje i igru naših najmlađih! Vidimo se u petak 1. prosinca u 19 sati i u nedjelju 3. prosinca u 17 sati. Pridružite nam se” – poručili su iz Dobrovoljnog vatrogasnog društva Vetovo.