Kultura

Domaći film “Običaji branja kukuruza” u Muzeju bećarca

03-11-2023 • 08:51
Rva
U nedjelju gledamo amaterski dokumentarni film „Običaji branja kukuruza“, a u čijem su stvaranju sudjelovali članovi Kulturno umjetničkog društva Orljava Pleternica i Kulturno umjetničkog društva Svilenka Buk.

Ovog vikenda iz Muzeja bećarca u Pleternici pripremaju nešto iz vlastite produkcije. U nedjelju, 5. studenog, svi posjetitelji moći će pogledati amaterski dokumentarni film „Običaji branja kukuruza“, a u čijem su stvaranju sudjelovali članovi Kulturno umjetničkog društva Orljava Pleternica i Kulturno umjetničkog društva Svilenka Buk.

Iz Muzeja bećarca poručuju da iako je film amaterski, a oni su jako ponosni na njega. Također su dodali kako je film moguće pogledati od 18 sati te će biti besplatan za sve posjetitelje koji kupe ulaznicu za obilazak Muzeja.

„I prije nego smo započeli radove na trgu i muzeju – mi smo radili, snimali, družili se, i rezultat toga je amaterski dokumentarni film “Običaji branja kukuruza”. Iako amaterski, jako smo ponosni na njega i pozivamo vas da ga dođete pogledati. Film je besplatan za sve posjetitelje koji kupe ulaznicu za obilazak muzeja. Vidimo se!“ – poručili su iz Muzeja bećarca.