Društvo

Dani otvorenih vrata i lipanjske akcije Baumit fasadnih sustava

01-06-2023 • 13:05
Rva
Dani otvorenih vrata i lipanjske akcije Baumit fasadnih sustava

Dani otvorenih vrata u povodu lipanjske akcije Baumit fasadnih sustava, najpoznatijeg proizvođača fasadnih sustava u Hrvatskoj! Baumit fasadni sustav je visokokvalitetni sustav za oblaganje vanjskih zidova koji pruža estetski privlačan i dugotrajan zaštitni omotač za vašu zgradu. Sastoji se od različitih slojeva i materijala koji zajedno stvaraju izdržljivu i funkcionalnu fasadu.

Baumit fasadni sustavi su razvijeni kako bi pružili visoku kvalitetu, dugotrajnost i zaštitu od vremenskih uvjeta. Oni su dizajnirani da zadovolje različite potrebe i preferencije klijenata te su prilagodljivi različitim vrstama građevinskih projekata, od privatnih kuća do poslovnih objekata.

„Cijeli mjesec lipanj traje akcija na sve Baumit fasadne sustave u svim poslovnicama Paterne i Helde. Posjetite nas na adresi Zrinska 31, Požega, u radnom vremenu od 7 do 15 sati svakog radnog dana. Preporučuje se konzultirati stručnjaka ili službu za korisnike Baumit kako biste dobili najnovije informacije o njihovim fasadnim sustavima. Važno je napomenuti da se specifični detalji i karakteristike Baumit fasadnih sustava mogu razlikovati ovisno o proizvodu i lokalnim uvjetima.“ – poručili su iz tvrtke Baumit, a povodom Dana otvoreni vrata organizirali su i prigodno druženje za sve kupce.