Društvo

Ciklus besplatnih radionica za roditelje i djecu

13-03-2023 • 14:16
Rva
Zabavno-rekreativni centar "Meraki" vas poziva da se prijavite na besplatni program "Igram se i istražujem".

Zabavno-rekreativni centar “Meraki” vas poziva da se prijavite na besplatni program “Igram se i istražujem”.  Riječ je o ciklusu od 4 interaktivne radionice namijenjene roditeljima i djeci u dobi 3-5 godina koje je sufinancirao Grad Požega. Radionice će sadržavati zanimljive i inovativne igre za razvoj krupne i fine motorike, kognitivnih sposobnosti i kreativnog stvaralaštva. Aktivnosti zajedno stvaraju cjelovit pristup i daju podršku dječjem rastu i razvoju, potiču ih na istraživanje i upoznavanje svijeta.

Osim što program ima u cilju utjecati na razvoj dječjih sposobnosti i vještina koje su karakteristične za predškolsku dob, organizatori žele ojačati vezu roditelja i djeteta kroz igre  u kojima roditelj sudjeluje zajedno sa djetetom, suradnjom rješavaju zadatke i savladavaju izazove.  Jednako tako, djeci se omogućuje druženje za vršnjacima, što je posebno bitno za djecu koja ne idu u vrtić i nemaju prilike razvijati socijalne vještine u komunikaciji s djecom svoje dobi.

Radionice će se održavati subotama s početkom u 10,30 sati, prva radionica održana je 11.ožujka, druga radionica održava se 18. ožujka. Adresa je Vladimira Nazora 4a, Babin vir. Broj mjesta je ograničen, zato požurite sa svojom prijavom, poručili su iz Zabavno-rekreativnog centra „Meraki“.