Sport

Četiri velika odličja za Stolnoteniski klub Požega

23-01-2023 • 10:02
Rva
Tristotinjak natjecatelja okupilo se ovog vikenda na 4. Memorijalu Drago Čordaš u Donjoj Stubici

Tristotinjak natjecatelja okupilo se ovog vikenda na 4. Memorijalu Drago Čordaš u Donjoj Stubici.  Za stolnoteniski klub Požega nastupili su Nera Vujasinović, Luka Budimir, Nikolina Raguž i Ivan Smiljanić. U subotu, prvog dana memorijala, Luka Budimir je jednom pobjedom upisao prve bodove na ljestvici kadeta u jakoj konkurenciji, dok je Ivan Smiljanić već sedmi turnir zaredom ostao nepobjediv, te je osvojio prvo mjesto u kategoriji najmlađih kadeta Hrvatske.

U nedjelju, drugog dana turnira, seniorka i trenerica Nikolina Raguž zauzela je treće mjesto, dok je Nera Vujasinović osvojila drugo mjesto u kategoriji mlađih  kadetkinja, što je veliki uspjeh za Neru i požeški klub, i odraz svakodnevnog teškog rada i odricanja.

Ivan Smiljanić je drugog dana nastupio u kategoriji mlađih kadeta, s nekoliko godina starijim igračima, te zauzeo treće mjesto, izgubivši od pobjednika turnira tijesnim rezultatom 2:3. Novim odličjem Ivan Smiljanić se učvršćuje na poziciji najboljih mladih igrača Hrvatske.

„Čestitamo našim igračima na predstavljanju kluba i grada te zahvaljujemo trenerima Nikolini, Tomislavu Kolareku i Rajku Smiljaniću.“, poručili su iz kluba.

Tekst/foto: STK Požega