Sport

Četiri pehara za Ivana Smiljanića i Neru Vujasinović

11-12-2023 • 12:38
Rva
STK Požega je sa svojim najboljim mladim natjecateljima Ivanom Smljanićem i Nerom Vujasinović predstavio klub, grad Požegu i školu „Dobriša Cesarić“ na najljepši mogući način

Proteklog vikenda Stolnoteniski klub Libertas Marinkolor iz Dubrovnika organizirao je međunarodni turnir u stolnom tenisu „Dubrovnik Open 2023.“ na kojemu su nastupili igrači iz Crne Gore,  Bosne i Hercegovine te Hrvatske.

Na turniru su sudjelovala i dva mlada natjecatelja Stolnoteniskog kluba Požega. Iz kluba ističu vrhunsku organizaciju i angažman u Dubrovniku, jer su igrači ugošćeni na profesionalnom nivou, uz organizirani doček, poklone, izdašne nagrade, smještaj, te obroke za sve natjecateljice i natjecatelje i njihovu pratnju. 

STK Požega je sa svojim najboljim mladim natjecateljima Ivanom Smljanićem i Nerom Vujasinović predstavio klub, grad Požegu i školu „Dobriša Cesarić“ na najljepši mogući način. U svojoj i starijoj kategoriji u vrhunskim i teškim mečevima zaradili su zlato, srebro i dvije bronce. Ivan je pobjednik u svojoj kategoriji mlađih kadeta, dok je u starijoj kategoriji kadeta osvojio broncu. Nera je srebro osvojila u svojoj kategoriji kadetkinja, dok je među starijim natjecateljicama u kategoriji mlađih juniorki bila brončana.

Iz kluba su zahvalili Damiru, Goranu i Filipu iz STK Libertas Marinkolor Dubrovnik koji su pomogli djeci i roditeljima da se ugodno osjećaju u prelijepo blagdanski uređenom Dubrovniku, a djeci su poželjeli još puno velikih sportskih uspjeha.