Scena

Čarolija dolazi u Požegu!

14-06-2023 • 07:25
Rva
Čujte i počujte, vjerujte, bez šale, Jozo Bozo začarat će velike i male! Scenski studio ARTina organizira proslavu za završetak školske godine uz najbolji mađioničarski show.

Čujte i počujte, vjerujte, bez šale, Jozo Bozo začarat će velike i male! Scenski studio ARTina organizira proslavu za završetak školske godine uz najbolji mađioničarski show u Hrvatskoj i šire! Dana 16. lipnja od 19 sati u Koncertnoj dvorani Glazbene škole Požega. Organizatori su naglasili kako je broj mjesta je ograničen i predstava je namijenjena mlađim dobnim uzrastima, dakle vrtić i niži razredi.

Najsretnija ulaznica osvaja nagradu!

Cijena ulaznice odnosi se na redove u dvorani, prvi redovi će imati priliku sudjelovati u mađioničarskom showu.
7€  (1-10 red)
6€  (11-17 red)
5€  (18-22 red)
3€  (stajanje)
Rezervacije na broj 098/172-6941 ili email scenskistudioartina@gmail.com

Iza Joze Boze je tisuće predstava u školama, vrtićima i kazalištima u Republici Hrvatskoj.

„U svijetu je Jozo Bozo nastupao u dječjim kazalištima u New York-u, Hollywood-u, Washington-u, Las Vegas-u, Portoriku te još mnogim lokacijama. Jozo Bozo rano stječe podršku odgojno-obrazovne zajednice, MZOS-a i AZOO-a te je magistrirao na prestižnom međunarodnom MBA s temom o etici za djecu. Dva puta je nastupao u Bijeloj kući u Washingtonu. U brojnim navratima je svrstan u TOP 10 dječjih mađioničara na svijetu te je često pozivan predavač na svjetskim skupovima mađioničara za djecu.“

„Od 2006. godine nastupa u Hollywoodu u slavnom Magic Castleu, a od 2007. godine postaje član prestižne Academy of Magical Art, Hollywood. KIDabrin je ambasador u Europi. Godine 2011. je registrirao kazalište “JOZO BOZO” i uveden je u Očevidnik kazališta MK-e. Godine 2011. u Hollywoodu je proglašen izvođačem godine za djecu. Veselimo se čarobnom susretu! Tko ne dođe… narast će mu rep!“ – poručili su iz Scenskog studija ARTina.