Scena

Buketi “Za ratnicu Lavu”

24-02-2023 • 06:57
Rva
Kako bi potaknule Požežane na sudjelovanje, djevojke iz Cvjetne galerije odlučile su izraditi bukete koje će davati u zamjenu za uplaćeni iznos na račun djevojčice.

U tijeku je humanitarna akcija pod nazivom “Za ratnicu Lavu” kojom se nastoji prikupiti novac za izlječenje djevojčice Lave. Kako bi potaknule Požežane na sudjelovanje, djevojke iz Cvjetne galerije odlučile su izraditi bukete koje će davati u zamjenu za uplaćeni iznos na račun djevojčice.

Malena Lava Petrušić je dvogodišnja djevojčica koja boluje od spinalne mišićne atrofije tipa 2. Dijagnosticirana joj je početkom prošle godine i tada je krenula velika životna borba Lave i njezine obitelji. Zato su pokrenuli humanitarnu akciju pod nazivom “Za ratnicu Lavu” kojom pokušavaju prikupiti ogroman iznos od 2.4 milijuna eura koliko je Lavi potrebno da dobije spasonosni lijek to jest ode u SAD u Los Angeles i bude dozirana tim lijekom 3. svibnja ove godine.

Sve što trebate napraviti ako ste iz Požege ili okolice, 24. veljače na Lavin račun uplatiti iznos od minimalno 20 eura, a po želji možete i veći. Jedna uplata, jedan buket, poručile su djevojke na svojoj Facebook stranici. Više informacija pronađite OVDJE.