Društvo

Božićni domjenak Alumni “FTRR” povodom uspješnog završetka godine

21-12-2023 • 07:17
Rva
Predsjednik Bruno Horvat tom prilikom se zahvalio svim članovima te poslovnim partnerima na odlično odrađenoj godini u kojoj je prvenstveno bio cilj formiranje novog Alumnija, okupljanje članstva te uključivanje što većeg broja studenata.

Povodom završetka uspješno odrađene godine od strane članova Udruge „Alumni“ Fakulteta turizma i ruralnog razvoja u Požegi, u Studentskom klubu “2” održao se Božićni domjenak. Predsjednik Bruno Horvat tom prilikom se zahvalio svim članovima te poslovnim partnerima na odlično odrađenoj godini u kojoj je prvenstveno bio cilj formiranje novog Alumnija, okupljanje članstva te uključivanje što većeg broja studenata.

Istaknuto je tom prilikom da je udruga sudjelovala tijekom godine na gotovom svim važnijim događajima na području Požeško-slavonske županije te je tom prilikom promovirala i prezentirala novo formirani Fakultet turizma i ruralnog razvoja u Požegi te sve njegove smjerove. Ujedno su organizirana stručna i znanstvena predavanja te izdani razni radovi i priopćenja na temu turizma i ruralnog razvoja. Održane su prezentacije studijskih programa učenicima srednjih škola iz Slavonije te održano studijsko putovanje s ciljem objedinjavanja turističke ponude. Promoviran je rad i aktivnost brojnih mladih ljudi koji su svoje visoko školovanje završili u Požegi. Posebna zahvala za pomoć i suradnju je išla doc.dr.sc Berislavu Andriću, prodekanu za razvoj i prof.dr.sc Borislavu Miličeviću, dekanu Fakulteta, bez čije podrške sigurno ne bi bilo ovakvih uspjeha. Nakon čestitke za Božić i nadolazeću Novu godinu članovi udruge nastavili su druženje uz prigodni domjenak i čašicu ugodnog razgovora uz Akademska vina Zlatne doline. Također su dogovorene nove aktivnosti i druženja u nadolazećoj godini.

Izvor: Udruga Alumni FTRR