Sport

Babić i Gucić iz KBK Borac Požega na prijemu kod predsjednika Milanovića

22-11-2023 • 08:40
Rva
Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović ugostio je osvajače Europskih i Svjetskih sveučilišnih medalja u 2023. godini, a među njima su bili natjecatelji Kickboxing kluba Borac Požega, seniori Franjo Gucić i Matej Babić.

Dana 21. studenog predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović ugostio je osvajače Europskih i Svjetskih sveučilišnih medalja u 2023. godini. Tom prilikom natjecatelji Kickboxing kluba Borac Požega, seniori Franjo Gucić i Matej Babić, predstavljali su uz klub i Zagrebačko Sveučilište s obzirom na to da su osvojili srebro i broncu na Europskom prvenstvu proteklog ljeta “u bojama” Sveučilišne reprezentacije.

Podsjetimo, Matej Babić osvojio je srebro u disciplini Full Contact, dok je Franjo osvojio broncu u Point Fightingu, kao i srebro u WT taekwondo-u. Prijem je organiziran s obzirom na veliki razvoj i rast studentskog vrhunskog sporta u proteklom periodu, što je predsjednik Milanović naglasio u svojem obraćanju. Nakon službenih riječi uslijedilo je neformalno druženje.

“Zbilja ugodan prijem i druženje, sportsko i studentsko ozračje kao što je i predsjednik napomenuo. Na druženju poslije razmijenili smo nekoliko riječi s predsjednikom, zaželio nam je puno sreće i pohvalio sav naš trud i ustrajanje.” – poručili su iz Kickboxing kluba Borac Požega.