Sport

Ante Pavičić iz NK Slavonije prešao u Slaven Belupo!

26-07-2023 • 09:23
Rva
Kroz selektivni proces i igranje u kvalitetnoj ligi mladeži, dobrim nastupima skrenuo je pozornost na sebe i imat će priliku okušati se u najvećem rangu natjecanja.

Kao i svake sezone pa tako i ove, nekoliko igrača iz Škole nogometa požeškog Nogometnog kluba Slavonija završi u prvoligaškim klubovima. S današnjim danom, Ante Pavičić je registriran za Nogometni klub Slaven Belupo, prvoligaša iz Koprivnice, a sretnu vijest su podijelili iz NK Slavonije.

„Ante je kao početnik došao u naš klub 2019. godine iz Nogometnog kluba Požega. Danas kao stariji pionir 2009. godišta odlazi prema većim izazovima. Kroz selektivni proces i igranje u kvalitetnoj ligi mladeži, dobrim nastupima skrenuo je pozornost na sebe i imat će priliku okušati se u najvećem rangu natjecanja. Temelji su dobri, kroz kvalitetan rad u Školi nogometa NK Požege i NK Slavonije, a znamo da je i njegov otac Edo nekad bio odličan nogometaš. Želimo mu prije svega dobro zdravlje i puno uspjeha!“ – poručili su iz Nogometnog kluba Slavonija.