Društvo

Adventski party Studentskog doma: „Lijepa tradicija nastavila se i ove godine“

21-12-2023 • 09:41
Rva
Lijepa i dobra tradicija nastavila se i ove godine, studenti i djelatnici Studentskog centra Požega organizirali su još jedan Adventski party ispred Studentskog doma.

Lijepa i dobra tradicija nastavila se i ove godine, studenti i djelatnici Studentskog centra Požega organizirali su još jedan Adventski party ispred Studentskog doma. Vrijeme leti, pa je ovo već četvrti takav party u požeškom centru. Uz tradicionalno kuhano vino i fritule te ostale delicije s kojima su se počastili studenti i gosti, opušteno se razgovaralo o tekućoj akademskoj godini, raznoj studentskoj problematici i raznim aktualnim temama, poručili su.

Studente i sve goste pozdravio je domaćin, v.d. ravnatelja Domagoj Prša te Zvonimir Paponja predsjednik Studentskog zbora. Uz čašicu kuhanog vina koje je fino grijalo tijelo i dušu u opuštenom ozračju partyja, prisjetili su se kako je za požeški Studentski centar zadnje tri godine bilo izazovno razdoblje. Otvorenje studentskog doma, korona, rast cijena sirovina i energenata sve je to utjecalo na funkcioniranje Studentskog centra. Nećemo danas previše o poslu, ovo je vrijeme za opuštanje. Kad već inzistirate, reći ću vam samo da SC danas posluje pozitivno, rekao je Domagoj Prša.

„Sve ovo što vidite rezultat je odlične suradnje Studentskog centra i Studentskog zbora sa studentima. Zahvaljujemo se i Zlatnom Lugu koji nam već drugu godinu za redom donira bor za naš party. Također se zahvaljujemo i svim ostalim tvrtkama i ustanovama koje su nas pratile i na bilo koji način pomagale u ovoj godini. Svojim dolaskom podršku studentima iskazali su prodekan Berislav Andrlić, nastavnici Marija Blažičević, Helena Marčetić i Valentina Obradović, predsjednik Alumni FTRR Bruno Horvat sa kolegama iz udruge te Alex Candor, dekan TEAM University iz Uzbekistana. Sretan i blagoslovljen Božić i uspješna 2024. godina žele Vam djelatnici Studentskog centra Požega.“ – poručili su iz Studentskog centar Požega.