Crna kronika

Zaustavili ga pijanog pa ih izvrijeđao

27-11-2022 • 08:49
Rva
Što trijezan misli, pijan govori

U subotu 26. studenoga 2022. oko 18.45 sati u Lipiku u Ulici Ante Starčevića, policijski službenici su prilikom nadzora prometa zaustavili osobni automobil marke „Peugeot“, daruvarskih registarskih oznaka, a kojim je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,17 promila upravljao 39-godišnjak, koji je prilikom postupanja omalovažavao i vrijeđao policijske službenike. On je uhićen i smješten u posebnu prostoriju policije te će biti priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Bjelovaru. Protiv 39-godišnjaka slijedi optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira i Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

U subotu 26. studenoga 2022. oko 22 sata u mjestu Prekopakra u Ulici Ante Starčevića, policijski službenici su prilikom nadzora prometa zaustavili osobni automobil marke „Opel“, daruvarskih registarskih oznaka, a kojim je prije stjecanja prava na upravljanje i pod utjecajem alkohola od 2,64 promila upravljao 43-godišnjak.

U nedjelju 27. studenoga 2022. oko 1.10 sati u Požegi u Mlinskoj ulici, policijski službenici su prilikom nadzora prometa zaustavili osobni automobil marke „BMW“, požeških registarskih oznaka, a kojim je upravljao 42-godišnjak pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,68 promila.

Istoga dana, oko 4.25 sati u mjestu Novi Štitnjak, policijski službenici su prilikom nadzora prometa zaustavili osobni automobil marke „Volkswagen“, požeških registarskih oznaka, a kojim je pod utjecajem alkohola od 1,82 promila upravljao 26-godišnjak. Također je utvrđeno da mu je vozačka dozvola poništena.

Svi počinitelji su smješteni u posebnu prostoriju policije do otriježnjenja i protiv njih slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.