Scena

Započela je božićna čarolija u Nininoj čarobnoj Shhhumi u Velikoj

06-12-2022 • 20:24
Slavenko Čuljak
Božićna čarolija ponovno se širi Nininom čarobnom Shhhumom u Velikoj

Božićna čarolija ponovno se širi Nininom čarobnom Shhhumom u Velikoj. Današnji program započeo je s atraktivnim nastupom Veličkih mažoretkinja, nakon kojeg je uslijedilo puštanje lampiona želja u nebo. Nakon što su lampioni odletjeli u nebo, započela je čarolija s paljenjem svih adventskih lampica kojih je ove godine više od 200.000! Veličke mažoretkinje otvorile su klizalište na dječjoj zoni, nakon čega je goste zabavljao GOLDEN STRINGS ORCHESTRA.

Ove godine advent će uveseljavati brojni domaći i regionalni izvođači, od kojih moramo izdvojiti veliki Koncert Saše Matića u suorganizaciji s RVA 28. prosinca za kojeg su sve ulaznice rasprodane u dva dana.

Na sve ostale dane trajanja adventa ULAZ JE BESPLATAN, a zabavljati će nas Neda Ukraden, Ivan Zak, Marko Kutlić, Opća Opasnost, Mejaši, Bruna Oberan, Vigor, Hanka Paldum te brojna druga velika imena glazbene scene.

Advent je ove godine proširen s posebnom zonom dječje zabave gdje najmlađe očekuje dječja gastro kućica, veliko klizalište, te zona dječje animacije. Neizostavan, ako ne i najvažniji dio svakog adventa je svakako hrana, a gastronomska ponuda našeg adventa ove godine bogatija je nego ikada, uz više od 20 ugostiteljskih kućica na kojima će svi posjetitelji moći uživati u raznovrsnoj ponudi domaće hrane i adventskih specijaliteta.