Scena

Zabavni program za Dan Grada Kutjeva

08-09-2022 • 08:04
Rva
Zabavni program ovog vikenda u Kutjevu! Nevera band, Tomislav Bralić i klapa Intrade, te stand up komičar Vinča!

Početkom mjeseca rujna Grad Kutjevo tradicionalno obilježava svoj dan i slavi blagdan Rođenja Blažene Djevice Marije. Povodom toga, Turistička zajednica Grada Kutjeva i Grad Kutjevo pripremili su višednevni program zabavnog i kulturnog sadržaja, a u suradnji s kutjevačkim župnikom u program su uvrštena i misna slavlja.

Zabavni program očekuje nas u subotu, 10. rujna glazbenim nastupom Nevera banda te koncertom Tomislava Bralića i klape Intrade.

„Kao i svake godine pripremili smo bogat i zanimljiv program koji će, nadam se, zadovoljiti širu publiku. Tradicionalno organiziramo predstave za djecu i odrasle, kao i stand up komediju budući da su nam prethodnih godina povratne informacije bile vrlo pozitivne. Naravno, u program su uključena i misna slavlja koja će se održati u našoj župnoj crkvi povodom blagdana Male Gospe. Ove godine donosimo malo dalmatinskog duha u Slavoniju pa nam subotnju večer, 10. rujna, glazbom uljepšava Tomislav Bralić s klapom Intrade. U petak ćemo svečano obilježiti Dan grada Kutjeva polaganjem vijenaca i svečanom sjednicom na kojoj ćemo kratkim filmom prikazati što se u Kutjevu događalo prethodnih godinu dana te podijeliti zahvalnice Grada Kutjeva.“ – rekao je gradonačelnik Josip Budimir.

U nedjelju, 11. rujna kutjevačku publiku nasmijat će stand up komičar Goran Vinčić.