Društvo

Yoga u Požegi – UO Plesna radionica Ilijane Lončar

14-09-2022 • 08:13
Rva
Nešto novo u Požegu donosi Umjetnička organizacija Plesna radionica Ilijane Lončar.

Nešto novo u Požegu donosi Umjetnička organizacija Plesna radionica Ilijane Lončar. Naime, ovog petka započinje novi program yoga satova za sve zainteresirane. Program vodi gostujuća instruktorica iz Slavonskog Broda Antonija Satya.

“Antonija Satya je dugogodišnja yoga učiteljica, ERYT 500, wellness terapeut, voditelj sportske rekreacije i maser. Razigranost, sloboda pokreta i nesputanost glavni su u cilju postizanja terapeutskih učinaka pokreta koji predstavlja svojim načinom rada. Inače po struci magistra prava i specijalistica ekonomije.”

“Osnivačica yoga studija u Sl. Brodu, od 1998. godine se bavi jogom i plesom te konstantno kroz godine radi na sebi, nesebično dijeli svoje iskustvo i znanje na brojnim radionicama, festivalima, retreatovima u RH i diljem svijeta. Kao yoga učitelj gostovala je na brojnim rezidencijama poput Španjolske, Portugala, Tenerifa, Maldiva, Indije, Kariba, Afrike, itd.” – poručili su iz UO Plesna radionica Ilijane Lončar.

Kada i gdje se održava program yoge?

Termini za yogu biti će petkom od 17,00 do 18,00 sati u Dubrovačkoj ulici 65a u Požegi. Početak održavanja je 16. rujna, ovaj petak.
Za ostala pitanja vezano za yogu u Požegi pogledajte na web stranici UO Plesne radionice Ilijane Lončar u rubrici najčešća pitanja.