Scena

Veliki uspjeh Plesnog studija Marine Mihelčić na internacionalnom natjecanju

15-11-2022 • 17:13
Rva
Plesni studio Marine Mihelčić proteklog je vikenda, u pratnji trenerice Nataše Ledić, sudjelovao na internacionalnom plesnom natjecanju u Skopju, glavnom gradu Sjeverne Makedonije

Plesni studio Marine Mihelčić proteklog je vikenda, u pratnji trenerice Nataše Ledić, sudjelovao na internacionalnom plesnom natjecanju u Skopju, glavnom gradu Sjeverne Makedonije.

Natjecanje STAGE INTERNATIONAL DANCE COMPETITION okupilo je veliki broj plesača iz 17 zemalja, a plesačice PS Marine Mihelčić postigle su odlične rezultate.

Najmlađa TIJA SESAR u baby kategoriji osvojila je prvo mjesto u čak tri različite plesne discipline.

MAŠA VRANIĆ iz Nove Gradiške je u children lyrical kategoriji zauzela drugo mjesto.

LORA I HANA LEDIĆ prvo mjesto u juniorskoj i seniorskoj konkurenciji solista, a EMA MARIĆ treće.

Veliki uspjeh ostvarili su s duetima:

TARA MATIJEVIĆ I LORA LEDIĆ- drugo mjesto modern duo

EMA MARIĆ I TARA MATIJEVIĆ – prvo mjesto lyrical duo juniori

LORA I HANA LEDIĆ – prvo mjesto lyrical duo seniori

TARA MATIJEVIĆ, EMA MARIĆ I LORA LEDIĆ- prvo mjesto open trio juniori

Zapažen uspjeh ostvarila je koreografija UNBREAKABLE BOND – LORA LEDIĆ I TARA MATIJEVIĆ koja se plasirala u nominaciju za 15 najboljih dueta cijeloga natjecanja.

„Bio je ovo plesni događaj za pamćenje, pun pozitivne energije i prekrasnih plesača. Sigurno dolazimo opet, Skopje nas je oduševilo svojim ljepotom , a domaćini svojom ljubaznošću i gostoprimstvom.

Čestitamo svim našim plesačicama i veselimo se slijedećim plesnim izazovima kojih u ovoj godini neće izostati.“, poručuju iz Plesnog studija Marine Mihelčić.