Sport

Uspješno održan 1. Ženski malonogometni turnir

28-06-2022 • 07:17
Rva
Još jednom se pokazalo da nogomet nije samo muški sport, a djevojke su pokazale što znaju i pritom se zabavile.

Na Sportsko-rekreacijskom centru u Požegi održan je 1. Ženski malonogometni turnir u organizaciji Savjeta mladih Grada Požege, Ženskog nogometnog kluba Slavonija Požega i Turističkom zajednicom Grada Požege.

Još jednom se pokazalo da nogomet nije samo muški sport, a djevojke su pokazale što znaju i pritom se zabavile. Također su dodijeljene nagrade za najboljeg igrača turnira, najboljeg vratara i strijelca.

Najbolji vratar je Ema Bošnjak – Dilj (V), najbolji igrač je Lara Grgić – Dilj (V), a najbolji strijelac je Helena Draguljić – Slavonke.

Od prijavljenih ekipa, izbor je došao na tri najbolje, a prvo mjesto osvojila je ekipa Dilj (V), drugo mjesto osvojila je ekipa ŠN Sportiva Legen, dok su treće mjesto osvojile Slavonke.

“Zahvalio bi se svim članicama i članovima Savjeta mladih na aktivnosti i doprinosu u radu. Isto tako, zahvaljujem ŽNK Slavonija i Turističke zajednice Grada Požege na suradnji i organizaciji ovog događaja. Ovo je pokazatelj da mladi mogu raditi, surađivati i organizirati zajedno. Sportski program je bitna stavka ovog grada i nastojat ćemo promovirati aktivnosti ovog karaktera kako bismo mlade potaknuli na bavljenje sportom. Suvremeni način života promijenio je životne navike čovjeka. Djeca sve više vremena provode u zatvorenom prostoru. Našim programom bi htjeli potaknuti mlade na treniranje jer treniranje je jedan od važnijih preduvjeta za razvoj djece.” – poručio je Luka Hećimović, Predsjednik Savjeta mladih Grada Požege.