Crna kronika

Uslijed nepropisnog pretjecanja udarila u osobni automobil

09-01-2022 • 12:47
Rva
18-godišnjakinji je na mjestu događaja naplaćena novčana kazna

18-godišnjakinji je na mjestu događaja naplaćena novčana kazna

U subotu 8. siječnja 2022. oko 7.50 sati u Požegi u Zrinskoj ulici, 18-godišnjakinja koja je upravljala osobnim automobilom marke „Opel“, požeških registarskih oznaka, nepropisno je pretjecala osobni automobil marke „Volkswagen“, požeških registarskih oznaka kojim je upravljala 20-godišnjakinja, prilikom čega je došlo do udara bočnog dijela „Opela“ u bočni dio „Volkswagena“. 18-godišnjakinji je na mjestu događaja naplaćena novčana kazna zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Tijekom protekla 24 sata dogodila se i prometna nesreća s materijalnom štetom u Pakracu u Ulici Hrvatske policije iz Domovinskog rata.

Nepoznati počinitelj oštetio osobni automobil

U razdoblju od 22. prosinca 2021. do 7. siječnja 2022. u Požegi u Ulici Miroslava Krleže, nepoznati počinitelj (ili više njih) je oštetio osobni automobil marke „Volkswagen“, požeških registarskih oznaka, a u vlasništvu 23-godišnjakinje. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela „Oštećenje tuđe stvari“

U jednom danu dva bijega s mjesta prometne nesreće

U petak 7. siječnja 2021. oko 0.30 sati u Požegi u Ulici kralja Krešimira, nepoznati vozač koji je upravljao nepoznatim vozilom, uslijed neprilagođene brzine je po izlasku iz zavoja izgubio nadzor nad vozilom, sletio s kolnika na travnatu bankinu i udario u stup javne rasvjete, a potom u metalni stup u vlasništvu Grada Požege. Nakon prometne nesreće nepoznati vozač je napustio mjesto događaja, a da nije ostavio svoje podatke niti podatke o vozilu kojim je upravljao. Policijski službenici tragaju za počiniteljem.

 Istoga dana, oko 11.05 sati u Požegi u Vukovarskoj ulici, 72-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom marke „Ford“, požeških registarskih oznaka, uključivao se u promet vožnjom unazad prilikom čega je udario u osobni automobil marke „Škoda“, njemačkih registarskih oznaka u vlasništvu 54-godišnjaka, a koji se nalazio parkiran na  obilježenom parkirališnom mjestu. Nakon udara 72-godišnjak je napustio mjesto prometne nesreće te je naknadno pronađen i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.