Društvo

Uskršnji sajam u Požegi

05-04-2022 • 09:33
Rva
U organizaciji Turističke zajednice Grada Požege u petak 15. i subotu 16. travnja, u Šetališnoj zoni održava se tradicionalni Uskršnji sajam u Požegi.

U organizaciji Turističke zajednice Grada Požege u petak 15. i subotu 16. travnja, u Šetališnoj zoni održava se tradicionalni Uskršnji sajam u Požegi.

Uskršnji sajam bit će otvoren za posjetitelje u petak od 9,00 do 18,00 sati, te u subotu od 09,00 do 14,00 sati.

“Oba dana sajma posjetitelje očekuju brojni izlagači s domaćim proizvodima i rukotvorinama te uskršnja vožnja kočijom.” – najavljuju iz Turističke zajednice Grada Požege.

Tradicionalni blagdanski posni ručak, u organizaciji Obrtničke komore Požeško-slavonske županije i Udruženja obrtnika Požega, građanima i posjetiteljima dijelit će se u petak u 11,00 sati.

Subota je rezervirana za one najmlađe, i to predstavom “Drvo bajki” – Gradskog kazališta Požega. Početak predstave je u 11,00 sati.

Turistička zajednica Grada Požege kao organizator manifestacije, poziva sve zainteresirane OPG-ove, obrte, udruge i ostale pravne i fizičke osobe zainteresirane da po općim i posebnim uvjetima dostave ponudu za izlaganje tijekom održavanja manifestacije.

Prijavnica se dostavlja za drvene štandove kao i vlastite štandove. Zainteresirani su dužni dostaviti svoju prijavnicu s prihvaćenim općim i posebnim uvjetima u organizaciji „Uskršnjeg sajma u Požegi 2022“ najkasnije do 9. travnja 2022. godine, putem pošte, neposredno u Turistički ured Turističke zajednice Grada Požega na adresu Požega, Trg Svetog Trojstva 11 ili na e-mail: 

“U svrhu pripreme i organizacije Uskršnjeg sajma u Požegi potrebno je uplatiti kotizaciju u iznosu od 100,00 kuna za izlagačko mjesto. Izlagači su dužni provoditi epidemiološke mjere zaštite u skladu s preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske vezanu uz sprečavanje prijenosa bolesti COVID 19. Za više informacija posjetite stranice TZ Grada Požege.” – naglašavaju iz Turističke zajednice Grada Požege.