Politika

Uređuje se sportsko igralište Osnovne škole Julija Kempfa

23-05-2022 • 16:55
Rva
U tijeku su radovi na sanaciji i uređenju sportskog igrališta Osnovne škole Julija Kempfa

U tijeku su radovi na sanaciji i uređenju sportskog igrališta Osnovne škole Julija Kempfa koji bi trebali biti završeni do kraja ovoga tjedna.

Radove izvodi tvrtka Playlife iz Zagreba, a isti uključuju nabavu, dopremu i ugradnju betonskih rubnjaka i podne linijske rešetke s koritom, sifonom i mrežicom, akrilnu podlogu za sportske terene te montažu rukometnih alu golova.

Riječ je o kvalitetnom rješenju za realizaciju sintetičkih podova koji moraju biti svestrani i dovoljno udobni za različite sportove, ali i otporni na habanje, vremenske uvjete i bez održavanja.

Akrilni premazi posjeduju izvrsnu savitljivost, odnosno rastezljivost, izuzetno podnose mehanička opterećenja, te znatno poboljšavaju kvalitetu i udobnost bavljenja sportom. Vrijednost radova je 186.998,00 kuna bez PDV-a.

Uređenjem igrališta osnovnih škola na području grada Požege nastoji se stvoriti kvalitetan i siguran prostor za rast i razvoj djece te omogućiti bolje uvjete za održavanje tjelesne aktivnosti u školama, kao i stvaranje prostora u kojem će djeca provoditi više slobodnog vremena na otvorenom prostoru.

pozega.hr