Sport

Upisi za Ljetni košarkaški kamp su još otvoreni!

04-07-2022 • 11:59
Tena Protić
Više o ovom kampu rekao je današnji gost emisije Jutro s Matkom, trener Filip Kojanović, apsolvent Kineziološkog fakulteta sveučilišta u Zagrebu, koji zajedno sa dugogodišnjim trenerom Dariom Richom provodi treninge.

Grad Požega i dalje dokazuje da je grad sporta i zdravih navika, a najviše od one najmlađe dobi, tragom toga proteklog tjedna započeo je Ljetni košarkaški kamp za dječake. Više o ovom kampu rekao je današnji gost emisije Jutro s Matkom, trener Filip Kojanović, apsolvent Kineziološkog fakulteta sveučilišta u Zagrebu, koji zajedno sa dugogodišnjim trenerom Dariom Richom provodi treninge.

Organizator samog košarkaškog kampa ove godine je Košarkaški klub Požega u suradnji s Požeškim športskim savezom.

„Kamp je namijenjen za sve dječake uzrasta do 2009. godišta i mlađe. Prijave su još uvijek u omogućene, te pozivam ovim putem sve zainteresirane da nam se priključe, te na aktivan i zabavan način provedu svoje slobodno vrijeme i ovo ljeto.“

Do kad traje Ljetni košarkaški kamp i koja je cijena škole košarke?

„Sam kamp traje do 17. srpnja, a cijena kampa je 150,00 kuna. Treninzi se održavaju na lokaciji Gradskih bazena u Požegi, u terminima ponedjeljkom i petkom od 18,30 do 20 sati. Utorkom i četvrtkom su od 8 do 11 sati, tad su treninzi posebni jer se nakon sat i pol vremena nakon košarkaškog treninga odlazi u bazen. Tad se u bazenu na aktivan i zabavan način također provodimo s djecom.“ – rekao je Filip.

Upisi u Ljetni košarkaški kamp su još uvijek u tijeku, a zainteresirani se mogu prijaviti neposredno na prostoru Gradskih bazena u Požegi ili na broj 099/593-3769 te 099/301-9988.

„Za sad smo jako zadovoljni, imamo 26 polaznika, baš danas nam se priključuju tri nova polaznika. Nadamo se da će nam se još većina njih priključiti u narednim danima, dečki se mogu prijaviti još ovaj tjedan. Kamp traje kao što smo rekli do 17. srpnja kada smo organizirali završni turnir gdje će sudjelovati svi polaznici kampa.“

Za sve polaznike kampa osigurali su još dodatne prednosti i benefite…

„Osigurali smo sezonske ulaznice na Gradski bazen u Požegi, košarkaške majice Košarkaškog kluba Požega, te diplome o sudjelovanju u kampu. Bit će organiziran turnir gdje će pobjedniku biti dodijeljene nagrade koje još nećemo otkrivati.“ – rekao je Filip Kojanović.

Više informacija dostupno je na stranici Požeškog športskog saveza i na Facebook stranici Košarkaškog kluba Požega.

Cijeli razgovor poslušajte na našem Mixcloud-u.