Sport

Učenice Gimnazije plasirale se na državno natjecanje u stolnom tenisu

10-02-2022 • 07:25
Tena Protić
Iz Gimnazije Požega mogu se pohvaliti kako su njihove učenice uspjele doći do plasmana za državnu razinu natjecanja iz stolnog tenisa.

Iz Gimnazije Požega mogu se pohvaliti kako su njihove učenice uspjele doći do plasmana za državnu razinu natjecanja iz stolnog tenisa. Djevojke u sastavu su Ana Jurčević iz 4.b, Lucija Miličević iz 3.b, Sara Banožić iz 3.c i Mia Zekić i 4.a, dok je Ana Romić iz 4.c bodrila svoju ekipu iz izolacije. Natjecanje se održalo u Sportskoj dvorani Tomislav Pirc u Požegi.

Natjecale su se samo dvije ekipe, a prvo mjesto osvojile su igračice Gimnazije Požega koje su bile bolje od Srednje škole Pakrac i pobijedile rezultatom 3:0. 

“Naše su se djevojke, kao i mladići dan ranije, plasirale na državnu razinu natjecanja iz stolnog tenisa! Čestitamo profesoru Ivankoviću i našoj ekipi!” – Gimnazija Požega,

Također, dan ranije, prvo mjesto osvojili su stolnotenisači Gimnazije Požega koji su u finalu bili bolji od Tehničke škole Požega rezultatom 3:0. U muškom sastavu su Benjamin Varžak, Dominik Vuković, Dinko Maslač i Matej Mihelec, a vodio ih je profesor Matej Ivanković.

Učenici Gimnazije predstavljat će Požeško-slavonsku županiju na državnoj završnici Hrvatskog školskog športskog saveza.

Facebook stranica.